Hírek: november 2021

ITT AZ ÚJ KATALÓGUS

Itt az új Stuco katalógus a 2022/23-as évre! Mostantól ingyenesen letöltheti aktuális termékkatalógusunkat webáruházunkból, vagy meg is rendelheti.

tudjon meg többet

Hírek: július 2021

OCUTS COLORS: 180 ° -ban más, 100% -osan népszerű!

Itt van az új OCUTS COLORS, 180 ° -ban más, 100% -osan népszerű! Egyesíti a klasszikus retro Skater formát a kiemelkedő biztonsággal.

tudjon meg többet

Hírek: május 2021

Stuco AirTubeless

A Stuco AirTubeless-talpú munkavédelmi cipői a lépéscsillapítás teljesen új érzését kínálják. Tapasztalja meg most a puszta kényelem érzését – le lesz nyűgözve!

tudjon meg többet

Hírek: március 2021

Aktuális Covid-19 helyzet a Stuco-nál

A svájci és ausztriai gyári üzletünk ismét nyitva van. Németországban és Magyarországon az üzletek további értesítésig zárva tartanak. Szívesen látjuk, ha telefonon adja le rendelését, és átveszi azt. Értékesítési képviselőink úton vannak, és a helyszínen hozzáértően és megbízhatóan állnak az Ön rendelkezésére. Természetesen szigorúan a megadott higiéniai és távolsági szabályok szerint dolgozunk...

tudjon meg többet

Hírek: november 2020

Hív az erdő

Munkahelyi kockázatai közé tartoznak a rakoncátlan láncfűrészek? Akkor van valamink az Ön számára: a favágási szezon kezdetén újoncot üdvözölhetünk kínálatunkban.

tudjon meg többet