Modernizálás, technológiafejlesztés

Kedvezményezett neve: STUCO Munkavédelmi Cipőipari Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Modernizálás, technológiafejlesztés a STUCO Munkavédelmi Cipőipari Kft. nagymányoki telephelyén.

Szerződött támogatás összege: 147 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.09.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00109

Projekt leírás:

Vállalkozásunk évek óta stabil és eredményes működést tudhat maga mögött, mind a hazai, mind pedig export piacok vonatkozásában stabil vevőkörrel rendelkezik, a piaci részesedésünk növekvő tendenciát mutat. A fejlesztési projekt megvalósítása lehetőséget biztosít számunkra a meglévő termékpalettánk szélesítésére, az általunk gyártott termékek innovatív továbbfejlesztésére, az aktuális divatirányzatokkal való összehangolásra.

Vállalkozásunk számára a vevőkör bővítése és új piacok elérése mind belföldön, mind külföldön, kiemelten fontos és hosszú távú cél. Ennek elérésében segít minket az elnyert támogatás. A beszerzésre került gépek, eszközök magas technológiai szintet képviselnek, így a kapacitásunk és a termelékenységünk nőni fog, az egységnyi termékre jutó költséghányad pedig csökkenni.

A projekt keretében a következő eszközök beszerzésre valósult meg: stróbel gép, elszívótorony, szélezők 2 db, jelölő, bukkoló gép, oszlopos tűzőgépek 3 db, oszlopos tűzőgép késes, kéregformázó, talpaktiváló, aktiváló asztal, elszívóasztal, kikészítő késmelegítő, talpprés, orraktiváló, fújópisztoly 3db, automata szabászgép, fárahúzógép, raklapfóliázó, targonca és táblagépek.