Minőség és környezet

Fenntartható?

Mindenkinek önmagának kell eldöntenie, mely értékek fontosak a számára. Sokan igen érzékenyen viseltetnek olyan fontos témák iránt, mint az ökológia, szociális viselkedés, termékminőség. Mások csak kevés hangsúlyt helyeznek ezekre a fontos témákra. Kis- illetve középvállalatként mások véleményét csak bizonyos mértékig befolyásolhatjuk, viszont saját nézeteinket konzekvensen átültethetjük üzleti tevékenységünkbe. Ezt meg is tesszük! Méghozzá nagy meggyőződéssel. Saját, egyéni előírásaink mellett, termelésünk az alábbi szabványok és auditok követelményeinek is eleget tesz:


ecovadis bronze

Az EcoVadis átfogóan auditál a környezetvédelem, a munkaügyi és emberi jogok, az etika és a fenntartható beszerzés területén. Az e területeken tett intézkedéseinkért az EcoVadis-tól "bronz" minősítést kaptunk. Ezzel a Stuco az EcoVadis által értékelt vállalatok legjobb 50%-ába került.


ISO 9001 - Minőségirányítás

Termelésünk minőség iránti igénye és célja, hogy fenntartsunk egy pozitív üzleti kapcsolatot elégedett és hűséges ügyfeleinkkel, vásárlóinkkal.

Kiváló minőségű anyagok és a tökéletes feldolgozás látható termékeinken. Ez az irányzat az évek során minden munkavállalónkra átragadt, akik nagyon kritikusak a termékek és szolgáltatások minőségével kapcsolatban. Egy jobb rendszert a kívánt minőségi szint betartásához, elképzelni sem tudnánk.

Termelésünk tanúsítványa Magyarországon megfelel az ISO9001 követelményeinek.

 


ISO 14001 - Környezetiranyítás

A környezetvédelem komoly téma. De nem csak ökológiai okai vannak, hogy kiépítettük az ISO 14001 minősített környezetmanagement rendszert magyarországi termelési üzemeinkre. Éppolyan fontosak azok a gazdasági előnyök, amelyek szigorú környezetgazdálkodást eredményeznek.

A környezetvédelem és a fenntarthatóság a legnehezebb kihívások, amelyekkel egy vállalat szembesül. Különösen az ipari üzemek felelőssége nagy e téren.

A környezetvédelem a cég filozófiájának integratív része kell legyen, amely felelősségteljes management-et kíván, hiszen itt nemcsak ökológiai , de ökonómiai szempontokról is szó van.