Az asa-control szoftver

Egyszerűen és biztonságosan szeretjük.

asa-control – az intelligens rendszer

Web alapú szoftverünkkel, az asa-controllal a munka, egészségügy, illetve a higiéniás követelményeknek is eleget tehet.

Az asa control több, mint egy egyszerű dokumentációs és ellenőrző eszköz. Az asa-control a munkavédelem minden folyamán, területén végigkíséri Önt.

Minden eset automatikus dokumentálása és naplózása lehetővé teszi a jogilag előírt végrehajtást. Mi biztosak vagyunk benne, hogy sikeresen minimalizálni fogják a vállalat veszélyeit és kockázatait, valamint a vállalkozói törvényekből és szabályozásokból eredő felelősségvállalási kockázatokat. Az asa-control segít Önnek még jobban és sikeresebben dolgozni. A legszebb az egészben: Ön, az asa-controlt, mint web-alapú megoldást bárhonnan elérheti, nem kell telepítenie és azonnal használhatja.

Nézze meg élőben, milyen okos az asa-control

Szeretnék az asa-controlt valós időben megtapasztalni? Természetesen ezt mindenféle kötelezettség nélkül megtehetik, az Önök által kívánt terjedelemben. Töltse ki most a Live Demo űrlapját. Akár online közvetlenül a képernyő előtt, akár a helyszínen, mi szívesen látjuk Önt!

Online Demo

Mi bemutatjuk Önnek az asa-control előnyeit és lehetőségeit közvetlenül a munkahelyén. Gyorsan megkaphatja az első benyomást az asa-control teljesítőképességéről. Fel fogják ismerni, hogyan optimalizálják vállalatuk munka- és egészségvédelmét, ami által költségeket takaríthatnak meg.

Helyszíni prezentáció

A helyszíni prezentáció, bemutató előnyei, hogy személyesen válaszolhatunk, az Önök érdeklődő munkavállalóiból felállított csapat kérdéseire. Megfog lepődni mennyire könnyű lerajzolni a folyamat struktúráját, és biztosítani a kívánt modulokat.