Hírek: március 2023

A világ első OEKO-TEX® címkével rendelkező munkavédelmi és munkacipői

A Stuco büszke arra, hogy a világon az első, aki munka- és munkavédelmi cipőgyártóként megkapta az OEKO-TEX® LEATHER STANDARD tanúsítványt.

Több mint 250 munkalépésre és több mint 60 különálló alkatrészre van szükség egy kiváló minőségű és kényelmes munkavédelmi cipő előállításához. A bőrtől a gumin és a cérnán át az egyes kapcsokig minden egyes alkatrészt – beleértve a nem textil komponenseket is – az OEKO-TEX® laboratóriumban vizsgáltattuk be káros vegyszermaradványok szempontjából. Sikerrel: Négy modell már elnyerte az OEKO-TEX® LEATHER STANDARD címkét, továbbiaknál pedig szintén hamarosan befejeződik a vizsgálati eljárás.

 

Az emberekért és a természetért

Saját, tisztán európában készült munkavédelmi és munkacipőink gyártójaként a fenntarthatóság, a tisztességes előállítás mellett több, mint pusztán egy kifejezés. A Stuco-nál mi már a cipők fejlesztése során is nagy jelentőséget tulajdonítunk a fenntartható és környezetbarát anyagoknak és beszállítóknak, akik szintén megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. Az ISO 14001 (környezet), ISO 9001 (minőség), valamint az Amfori BSCI (szociális) és EcoVadis (fenntarthatóság) szerinti tanúsítások mellett a Stuco most úgy döntött, hogy termékszinten is elvégzi a megfelelő minősítéseket. Ez egy újabb garancia a Stuco ügyfelei számára a fenntarthatóságra, minőségre és biztonságra vonatkozóan.

 

Káros anyagokra bevizsgált bőrök

A termék egyes összetevőit az egyik független OEKO-TEX® partner intézet teszteli. Ez a globálisan szabványosított OEKO-TEX® kritériumkatalóguson alapul, amely több száz szabályozott egyedi összetevőt tartalmaz.

 

Biztonságos, kényelmes és környezetbarát

A Stuco munkavédelmi és munkacipői optimális védelmet és magas viselési kényelmet biztosítanak ügyfeleinknek. Az OEKO-TEX® címke immár bizonyosságot ad arról is, hogy a cipő nem csak a felhasznált anyagokat tekintve biztonságos és kényelmes, hanem környezetbarát és káros vegyszermaradványoktól is mentes. Az OEKO-TEX® által tanúsított modelleket évente egyszer ellenőrzik a frissített vizsgálati előírások alapján, és legjobb esetben újraminősítik

Itt tudhat meg többet a tanúsított munkavédelmi és munkacipőkről: OEKO-TEX

OEKO-TEX cipők rendelése most WEB-SHOP


Hírlevél

Iratkozzon fel most hírlevelünkre: