ÁSZF / Garancia előírások

Alapok
Minden szállításra a következő feltételek vonatkoznak, amennyiben írásban más megállapodás nem születik. A kínált termékekre vonatkozó adatok, leírások és ábrák, valamint a jogi, technikai, ill. értékesítés-technikai okokból történő változtatások jogát fenntartjuk.

Árak
A megadott árak változtatásának jogát fenntartjuk. A területi képviselőink által lebonyolított szerződéskötések és értékesítések kizárólag írásbeli jóváhagyással érvényesek. Az árak nem kötelező érvényűek és kízárólag írásbeli megerősítésünk, jóváhagyásunk után érvényesek.

Fizetési mód cégeknek
A számla kiállítási dátumát követő 30 naptári nap. A fizetési határidő túllépése esetén jogunkban áll késedelmi kamatot és fizetési meghagyás költségeit leszámlázni. Fizetési feltételeink figyelmen kívül hagyása a szállítási kötelezettség szüneteltetését vonja maga után, a vevőt viszont nem mentesíti az átvételi kötelezettség alól.

Fizetési mód magánszemélyeknek
Készséggel szállítunk kisebb mennyiségeket is magánszemélyeknek. Azonban fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a szállítást csak készpénzben történő előre fizetés ellenében teljesítsük.

Szállítási költségek
A feltüntetett szállítási költségek Magyarországra vonatkoznak! Az EU-n belüli szállítások fuvarozási költségi a megrendelt mennyiségtől függően jelentősen változhatnak. Más országokból érkező megrendelések esetén előzetes visszaigazolást küldünk e-mailben, mely tartalmazza a tényleges szállítási költséget.
Amennyiben közösségi adószámmal rendelkezik, áfa nélküli számlát küldünk Önnek.
Kizárólag kifogástalan, kiváló minőségű anyagokból készült árukat szállítunk. Ha ennek ellenére egy adott termék mégsem felelne meg elképzeléseinek, okvetlenül vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a problémát minél előbb megoldhassuk.

Adatvédelem
Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük. A Stuco-csoport (Stuco AG, Stuco GmbH Ausztria, Stuco GmbH i.L. Németország, Stuco Kft, ) azokat kívülálló cégeknek nem adja tovább. E-mail címét kizárólag levelezési célokra és a Stuco-csoport munkavédelem területén kidolgozott új termékeiről és szolgáltatásairól történő tájékoztatásra használjuk.

Garancia
A Stuco tanácsadást, valamint kiváló minőségű cipők, termékek átfogó kínálatát nyújtja. Ennek ellenére a mi ellenőrzött minőségű termékeinknél is előfordulhatnak garanciális esetek. 
A Stuco minden saját gyártmányra 1 év garanciát biztosít. Hiba esetén egyszerűen küldje vissza az árut a vásárlási bizonylattal együtt. A reklamáció jellegétől és a szavatossági igénytől függően megjavítjuk vagy kicseréljük az árut.

Garanciális rendelkezések
A garancia anyag- és gyártási hibákra terjed ki, kopásra vagy szakszerűtlen használatra azonban nem. A külső ráhatás, nem megfelelő vagy helytelen ápolás következtében keletkezett hibák esetén a garanciaigény érvényét veszti. Reklamáció esetén a vevő közvetlenül a gyártóhoz, illetve a termék eladójához is fordulhat. Egyedül a Stuco dönt a garanciaigényről. A hibás áruk visszaküldésének költségei mindig a vevőt terhelik. 

A vevő vagy harmadik személy részéről a cipőn végzett bármilyen változtatás esetén a garancia érvényét veszti. 

Az összes általunk kínált kiegészítő, mint a cipőápoló szerek, tisztító kendők stb., a garancia hatályán kívül esik.

Cserejog
Ha az általunk szállított áru túl kicsi, ill. túl nagy lenne, a nem hordott és új árut természetesen térítésmentesen kicserélheti. Az áruk visszaküldésének költségei mindig a vevőt terhelik. A visszaküldött termékhez mellékeljen egy levelet a címével és az újonnan kiválasztott áru adataival. Ha az eredetileg beszerzett terméknél olcsóbbat választ, akkor egyidejűleg jóváírjuk Önnek a különbözeti összeget. Ha az eredetileg beszerzettnél drágább termékre cserél, kiszámlázzuk Önnek a különbözetet. 

Visszaküldés nem tetsző termék esetén
A Stuco minden vásárlásnál pénz visszafizetési garanciát biztosít. Ha egy árucikk nem felelne meg az elképzeléseinek, 10 napon belül küldje vissza eredeti csomagolásban a vásárlási bizonylattal együtt. A termékeket kizárólag új, nem használt állapotban áll módunkban visszavenni. Az Ön számára nincsenek további teendők. Az áruk visszaküldésének költségei mindig a vevőt terhelik. Használt árut semmilyen esetben nem veszünk vissza. Ebben az esetben kénytelenek vagyunk ragaszkodni a számla kifizetéséhez.

Szállítási határidők
Amennyiben a megrendelt termékek rendelkezésre állnak, 48 órán belül kerülnek szállításra. Kérjük vegye figyelembe a megrendelés visszaigazolását. A megadott szállítási határidők nem kötelező érvényűek, de lehetőség szerint betartjuk azokat. A vevő nem jogosult a megrendeléseket visszavonni vagy kártérítést kérni, ha a megadott szállítási határidőt nem tudjuk teljesíteni. 

Reklamációk
A kifogásokat az áru kézhezvételét követő 10 napon belül kell benyújtani írásban. A szállítás közben keletkezett károkért nem vállalunk felelősséget. Ha a kiszállított árun bizonyíthatóan gyártási hibát észlel, azt térítésmentesen kijavítjuk vagy kicseréljük. Azokért a károkért, amelyek a rendeltetésről adott pontatlan információk, ill. a helytelen használat miatt keletkeztek, nem vállalunk szavatosságot.

Tanácsadás
Legjobb tudásunk szerint látjuk el tanácsokkal, azonban az információkért és a közölt adatokért nem vállalunk felelősséget. A megrendelő azon feltételei, amelyek ellentétben állnak jelen üzleti feltételekkel, csak akkor érvényesek, ha azokat írásos formában elfogadjuk.

Vitás kérdéseiket a felek egymás között rendezik, ennek eredménytelensége esetén a jogvita eldöntésére a Tolna Megyei Bíróság illetékességét kötik ki.

Stuco AG, 2024.01.04. / minden eddigi általános üzleti feltételünk érvényét veszíti. A változtatás jogát mindenkor fenntartjuk.