Szállítási- és fizetési kondíciók

Szállítási- és fizetési kondíciók

Szállítás
Az áruk feladási és szállítási módját a Stuco határozza meg. Magyarországi vásárlóként lehetősége van arra, hogy alternatívaként a Magyar Postán keresztül kérje a csomagok feladását. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor változtassunk.

Ha a Stuco által választott cégen keresztül szállítjuk ki rendelését, a szállítási költség nettó 1'500,- Ft. Rész-szállítás vagy utólagos szállítás esetén az utószállítás ingyenes.

Minimum nettó 70'000,- Ft megrendelés esetén a szállítás ingyenes.

Ha szeretné, hogy a küldeményt a Magyar Postával szállítsuk, kérjük, a megrendelés megjegyzés rovatába írja be a „Magyar-Posta” megjegyzést.

A Magyar Posta által történő szállításra és kézbesítésre az alábbi feltételek vonatkoznak:

- Csomagautomata, Posta Pont vagy postára történő kiszállítás esetén: bruttó 990 Ft. csomagonként
- Házhoz szállítás esetén: 0-10 kg: csomagonként bruttó 1.990 Ft
- Házhoz szállítás esetén: 10-20 kg: csomagonként bruttó 2.990 Ft
- Házhoz szállítás esetén: 20-40 kg: csomagonként bruttó 5.990 Ft

A feltüntetett szállítási költségek Magyarországra vonatkoznak! Az EU-n belüli szállítások fuvarozási költségei a megrendelt mennyiségtől függően jelentősen változhatnak. Más országokból érkező megrendelések esetén előzetes visszaigazolást küldünk e-mailben, mely tartalmazza a tényleges szállítási költséget.

Minimum rendelési érték/ kis mennyiség miatti felár
Nincs minimum rendelési érték vagy kis mennyiség miatti plusz terhelés.

Árak
A megadott árak változtatásának jogát fenntartjuk. A területi képviselőink által lebonyolított szerződéskötések és értékesítések kizárólag írásbeli jóváhagyással érvényesek.

Fizetési mód cégeknek
A számla kiállítási dátumát követő 30 naptári nap. A fizetési határidő túllépése esetén jogunkban áll késedelmi kamatot és fizetési meghagyás költségeit leszámlázni. Fizetési feltételeink figyelmen kívül hagyása a szállítási kötelezettség szüneteltetését vonja maga után, a vevőt viszont nem mentesíti az átvételi kötelezettség alól.

Fizetési mód magánszemélyeknek
Készséggel szállítunk kisebb mennyiségeket is magánszemélyeknek. Azonban fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a szállítást csak készpénzben történő előre fizetés ellenében teljesítsük.

Stuco Kft. 2024.03.27