Hírek: május 2021

Stuco AirTubeless

A Stuco AirTubeless-talpú munkavédelmi cipői a lépéscsillapítás teljesen új érzését kínálják. Tapasztalja meg most a puszta kényelem érzését – le lesz nyűgözve!

tudjon meg többet

Hírek: március 2021

Aktuális Covid-19 helyzet a Stuco-nál

A svájci és ausztriai gyári üzletünk ismét nyitva van. Németországban és Magyarországon az üzletek további értesítésig zárva tartanak. Szívesen látjuk, ha telefonon adja le rendelését, és átveszi azt. Értékesítési képviselőink úton vannak, és a helyszínen hozzáértően és megbízhatóan állnak az Ön rendelkezésére. Természetesen szigorúan a megadott higiéniai és távolsági szabályok szerint dolgozunk...

tudjon meg többet

Hírek: november 2020

Hív az erdő

Munkahelyi kockázatai közé tartoznak a rakoncátlan láncfűrészek? Akkor van valamink az Ön számára: a favágási szezon kezdetén újoncot üdvözölhetünk kínálatunkban.

tudjon meg többet

Hírek: február 2020

Légzésvédelem és fertőtlenítés

A pillanatnyi helyzet miatt erősen korlátozott a légzésvédő maszkok és fertőtlenítőszerek elérhetősége. Rendelés esetén kérjük, vegyék figyelembe az alábbiakat.

tudjon meg többet

Hírek: november 2019

Too much snow? We have the right winter boots...

With the right shoes you can get through the winter safely and warmly! Order now our robust, winter safety boots S3 made of high-quality cowhide leather lined with genuine lambskin...

tudjon meg többet