Hírek: október 2020

Aktuális Covid-19 helyzet a Stuco-nál

Május 11-től újra megnyitjuk raktárunkat.Örülünk, hogy megint személyesen üdvözölhetjük Önöket. Üzletkötőink újra munkába állásáig hozzáértéssel, megbízhatóan állunk az Önök rendelkezésére. Természetesen munkánkat szigorúan az előírt higiéniai és távolságtartási szabályok betartásával végezzük...

Mivel még mindig be kell tartanunk különleges óvintézkedéseket a vírus további terjedésének megakadályozása érdekében, szolgáltatásaink pillanatnyilag még korlátozottak.

A raktárban csak korlátozott létszámú vevő tartózkodhat egyszerre, a megfelelő távolság betartásával. A raktárat ennek megfelelően előkészítettük, fertőtlenítőszert biztosítunk.

Amennyiben üzletkötőink újra munkába állnak, természetesen a vevőink által megadott előírásoknak megfelelően jelennek meg a találkozókon. Felszerelve a szükséges higiéniai és védőfelszerelésekkel, vevőink és munkatársaink optimális védelméért.

A megfelelő óvintézkedéseknek köszönhetően megszakítás nélkül fenn tudtuk tartani termelésünket. Nem utolsósorban 100% -os európai termelésünknek köszönhetően a Stuco munkavédelmi és védőcipők ellátása a válság ideje alatt is biztosított.

Az ügyfeleink és munkatársaink védelmét szolgáló intézkedéseket folyamatosan az aktuális helyzethez igazítjuk. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Örülünk Önnek.

Az Ön Stuco csapata

Hirlevél

Iratkozzon fel most hírlevelünkre::