Hírek: március 2021

Aktuális Covid-19 helyzet a Stuco-nál

A svájci és ausztriai gyári üzletünk ismét nyitva van. Németországban és Magyarországon az üzletek további értesítésig zárva tartanak. Szívesen látjuk, ha telefonon adja le rendelését, és átveszi azt. Értékesítési képviselőink úton vannak, és a helyszínen hozzáértően és megbízhatóan állnak az Ön rendelkezésére. Természetesen szigorúan a megadott higiéniai és távolsági szabályok szerint dolgozunk...

Mivel még mindig be kell tartanunk különleges óvintézkedéseket a vírus további terjedésének megakadályozása érdekében, szolgáltatásaink pillanatnyilag még korlátozottak.

A gyári bolt Svájcban és Ausztriában nyitva van, Németországban és Magyarországon csak nagyon korlátozottan és kérésre. Kérjük, vegye figyelembe a nyitvatartási időre vonatkozó információkat a Kapcsolat menüpont alatt.

Amennyiben üzletkötőink újra munkába állnak, természetesen a vevőink által megadott előírásoknak megfelelően jelennek meg a találkozókon. Felszerelve a szükséges higiéniai és védőfelszerelésekkel, vevőink és munkatársaink optimális védelméért.

A megfelelő óvintézkedéseknek köszönhetően megszakítás nélkül fenn tudtuk tartani termelésünket. Nem utolsósorban 100% -os európai termelésünknek köszönhetően a Stuco munkavédelmi és védőcipők ellátása a válság ideje alatt is biztosított.

Az ügyfeleink és munkatársaink védelmét szolgáló intézkedéseket folyamatosan az aktuális helyzethez igazítjuk. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Örülünk Önnek.

Az Ön Stuco csapata

Hirlevél

Iratkozzon fel most hírlevelünkre::